Hallo allemaal, Mogen wij ons voorstellen?

Wij zijn Melanie Mutsers en Dennie vd Bosch. Samen zijn wij het merk "Mel en Den"

Dennie is productspecialist toetsen, bij de grootste muziekketen van Europa. Hierdoor zitten wij vooraan wat betreft de keuze van onze apparatuur en PA. Hij heeft reeds vele jaren ervaring als toetsenist/keytarist en accordeonist in diverse bands, ook speelde hij jarenlang als toetsenist in diverse gelegenheden zoals restaurants.

Melanie heeft naast het runnen van Stal Doorstap reeds jarenlange ervaring in de muziek. Vroeger beroepsmatig, nu vooral omdat ze het hartstikke leuk vindt.... Zij zingt en begeleid zichzelf ook wel op de toetsen.

Duo Mel en Den wordt gecoached door de bekende A artiest: Martine de Jager ( Winnaar John Kraaijkamp Musical Award ).

In 2022 krijgt Mel en Den de kans om aan een nieuw televisieprogramma deel te nemen:
“ De Hollandse nieuwe". Uit meer dan 1200 inzendingen haalden zij een positie tussen de laatste 32 deelnemers. De jury bestaande uit: René Froger, Samantha Steenwijk en Danny de Munck oordeelde : "Jullie zijn uniek! Hiermee onderscheid je je van de anderen!” En zo introduceert Mel en Den aan heel Nederland hun positieve muziekstijl, met altijd een boodschap.

Wij zijn te boeken voor diverse gelegenheden: van Achtergrondmuziek tot groot evenement, van je huiskamer tot in een stadion....

Boekingsinformatie
Wat leuk dat je aan ons denkt ! Heb jij ook zin in een Feestje? Boek dan Mel en Den ! Voor een optreden tot een avondvullend programma kun je bij ons terecht.

Informatie en boekingen