Oranjeboekingen is: Boeken bij de bron!
Wij verbinden partijen zonder tussenkomst van een boekingskantoor en/of management. Je krijgt dus direct contact met diegene je zoekt. 

Oranjeboekingen is de portal voor iedereen die actief is in de entertainmentbranche. De plek om de juiste persoon of bedrijf te vinden die jij zoekt. Dus geen urenlange zoektocht meer online, maar gewoon iedereen op één locatie.
Je zoekt een artiest voor jouw feestje? Of de perfecte feestlocatie? Maar ook een vocal coach, geluidstechnicus of visagist vind je bij ons.

Kortom: Wij verbinden partijen en jij boekt direct bij de bron!

Ben jij een clown, schmink jij kinderen op feestjes, allround zanger(es), heb je een te gekke kroeg of evenementenlocatie, ben jij de ultieme DJ, verzorg jij licht en/of geluid? Maak dan je eigen pagina aan en zorg dat mensen niet om jou heen kunnen.

Inschrijven gaat heel eenvoudig. Vul je gegevens in en maak je eigen pagina compleet met foto’s, filmpjes en biografie. Doe dit zorgvuldig het is tenslotte jouw visitekaartje.

Een abonnement bedraagt € 9,95 euro per maand exclusief btw.
Wij vragen dus geen percentage per boeking!

De persoon achter Oranjeboekingen
Even kort voorstellen voor wie me nog niet kent, ik ben Dave Heijnerman en ik ben reeds 30 jaar werkzaam in de muziek- en tv-branche. Ik heb bijna alle facetten van het mooie mediavak doorlopen. Begonnen als platenpromotor ruim 30 jaar geleden en via vele leerzame omzwervingen in de televisiewereld carrière gemaakt.

De laatste 11 jaar heb ik bijgedragen als artiestencoördinator, muzieksamensteller, talentscout en talentenbegeleider aan de grote muziekprogramma’s van Talpa en ITV.
The Voice of Holland, The Voice Kids en The Voice Senior, The Winner takes it all, We are Family, It Takes 2, Hit the road, We want more, So You Think You Can Sing, Bloed Zweet & Tranen en Op zoek naar de 5e Topper, zijn onder andere programma’s die ik mede heb mogen maken.

Sinds kort ben ik dus de nieuwe eigenaar van de website Oranjeboekingen.nl, dé portal voor iedereen die actief is in de entertainmentbranche en gevonden wil worden.
Ik heb mij als doel gesteld een groot succes van deze site te gaan maken en eenieder te verbinden uit mijn grote netwerk.

Dave Heijnerman*Op basis van een jaarabonnement