Jeffrey Lake is geboren op 21 november 1985 te Delft, verhuist naar Den Haag en woont ondertussen alweer 18 jaar in Rijswijk. Jeffrey komt uit een muzikaal gezin en het zingen wordt Jeffrey dan ook met de paplepel door zijn vader (René van der Meer) ingegoten. Zijn vader is dan ook zijn grote voorbeeld. Als kind is Jeffrey al een echte sfeermaker, hij is erg eigenwijs en heeft een sterke eigen wil. Op 16-jarige leeftijd begint hij met modellenwerk, werkt voor vele reclamebureaus en is zelfs het gezicht van een Italiaanse kledinglijn. Jeffrey heeft ook ervaring met tv-werk, hij was namelijk te zien bij Steenrijk straatarm, Op goed geluk, Boomhutxxl, Mindfuck, De Hollandse Nieuwe en diverse reclame spotjes. Hierna besluit Jeffrey zich volledig te richten op de muziek en ontwikkelt zich al snel als zanger. Hij doet succesvol mee aan diverse talentenjachten, waaronder de bekende televisieprogramma’s Idols, Popstars en Beat It. Jeffrey blijft ondanks wat tegenslagen in zichzelf geloven en vindt altijd de kracht om weer door te gaan. In samenwerking met Justin Pieplenbosch werkt hij mee aan diverse grote evenementen en staat op het podium met een aantal bekende artiesten, zoals: Tino Martin, Mart Hoogkamer, Django Wagner, Andre Hazes en vele anderen. Jeffrey neemt in 2010 zijn debuutsingle op, waarna diverse singles volgen, waaronder; “Alleen nog maar jou”, “Zonder jou” en “Bespeel me verleid me”. Jeffrey komt nu uit met een nummer wat hij al jaren wilde opnemen. Met het sfeervolle “With Christmas” hoopt hij een Kersthit te scoren die hopelijk tijdens deze donkere dagen door menig radiostation zal worden ondersteund. Release-uitvoering en digitale promotie worden uitgevoerd door het label UltimateDisk.

Boekingsinformatie
Jeffrey Lake treedt op voor 30 minuten zijn optreden zal bestaan uit diverse covers en eigen liedjes. Het optreden wordt volledig verzorgd met een geluidset + geluidsman.

U kunt Jeffrey Lake boeken via de website en diverse media kanalen. Facebook en Instagram. www.Jeffreylake.nl Instagram: Jeffrey lake Facebook: Jeffrey Lake Email: [email protected] Telefoon: 06-39200667


Informatie en boekingen